Nieuwe releases

Hallo allemaal,

We brengen deze winter weer wat muziek uit. Op de een of andere manier lukt het ons altijd om zomerse liedjes in de winter af te maken!@#^#^&!).

Beautiful (re-release)

Allereerst de re-release van een oude track, het liedje ‘Beautiful’ van onze ‘Insandouts’ demo uit 2005. Het nummer is vanaf nu als mp3 te downloaden op iTunes, Amazon, Spotify en Rhapsody!

In 2005 opereerden we nog vanuit Utrecht als live gitaar-hiphopband met Mark van ’t Zet op lead gitaar en Perry van Caspel op drums. Hoewel onze aanpak tegenwoordig totaal anders is, zijn we nog steeds erg tevreden over dit nummer en leek het ons leuk om het opnieuw uit te brengen. Perry speelt tegenwoordig in The Hustlers, met een andere oud lead gitarist van Tuna, Richard Kivits. Ga naar de launch party van The Hustlers op 29 november in cafe Reinders in Den Bosch!

The Call (to be released)

De golden oldie ‘Beautiful’ is een mooie opwarmer voor onze nieuw single ‘The Call’ die we in december uitbrengen. Daarover hoor je binnenkort meer! Het nummer is geheel opgenomen door Eggman, Kovski en ROF. Mathe Valks, voorheen La Pat, neemt op dit moment nog klarinet tracks op voor de instrumentale reprise. The Call is oorspronkelijk al geschreven in 2006 door Santuna C en ROF, met Richard Kivits op lead gitaar. We hebben het nummer in 2012 in een hip nieuw jasje gestoken!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.