Nieuw liedje

Hallo allemaal,

Vooral na een wat kritische (maar ook goede en humoristische) recensie op www.festivalinfo.nl, is het natuurlijk supertof om te vertellen dat we een nieuw liedje aan het opnemen zijn. Hopelijk kunnen we jullie snel laten horen dat we helemaal niet zo 2005 zijn en best een tekst kunnen schrijven die verder gaat dan ‘lang leve de lol’ ;-) De titel van het liedje is ‘The Call’ en het is een nieuwe, sferische versie van een oud nummer dat we in 2006 nog live speelden met drummer Perry van Caspel en sologitarist Richard Kivits in de band. Het onderwerp van het liedje is een complexe vader-zoon relatie en het nummer is wat melancholischer en stemmiger dan de meeste Tuna liedjes.

In januari van dit jaar nam Rogier bij mij in Enschede al wat toffe beatboxjes en synthesizerpartijen op die waarschijnlijk in het outro van The Call terecht komen. In maart programmeerde ik bij Frank in Tilburg de drums en nam ik de basgitaarpartijen op. En vorige week hebben Frank en ik er in Tilburg wat synthesizer en gitaarpartijen aan toegevoegd. Kijk op Tuna’s facebookpagina een videoclipje van Frank die losgaat op een spacy apparaatje dat Monotron heet!

We hopen de zang deze zomer op te nemen en hopelijk maken we het nummer dan dit najaar af…. en vinden we iemand (jij?) die dit liedje van een leuke videoclip (of pitch van een clip) kan voorzien! Als je geïnteresseerd bent, schrijf een reactie onder dit bericht en laat je mailadres achter!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.