Isle of Tuna

Videoclip The Call

Written by Eggman on July 25th, 2013. Posted in Tunaphonic Posts

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een videoclip (of eigenlijk een youtube-clip). Het lijkt ons heel gaaf om die samen met jullie te maken! Wil je meedoen? Maak dan een (stukje)videoclip met je camera of telefoon waarin je laat zien hoe onze nieuwe single The Call op je soepele heupen werkt ;-), of waarin je laat zien wat je aan het doen bent tijdens het luisteren. Maar je kunt ook bestaande filmpjes, filmfragmenten of foto’s insturen die je bij het nummer vindt passen. Wanneer we genoeg materiaal hebben, plakken we de leukste stukken aan elkaar en maken we er een videoclip van die we op youtube zetten.

Stuur je clip naar info@tunaphonic.com. Mocht het bestand te groot zijn, kun je hem gezipt aanleveren of via wetransfer.com sturen. Insturen van meerdere clips mag natuurlijk ook altijd:-)